+36 20/316-9669
mtoxkft@gmail.com

M-TOX Kft.
Cégbemutató

Cégünket, 2015. 01. 16-án alapítottuk Debrecenben. Ezt megelőzően édesapám, Mózsa Károly 1987. 01. 07-től folyamatosan, mint egyéni vállalkozó tevékenykedett egészségügyi gázmesterként. A hosszú évek alatt rendkívül nagy szakmai tapasztalatra tett szert. Számos olyan üzleti partnere van, akikkel már a tevékenysége kezdete óta a mai napig tartó, jó munkakapcsolatban áll. Én, Mózsa Balázs 2006. 07. 20-tól tevékenykedem egészségügyi gázmesterként. Úgy döntöttünk, hogy közös vállalkozásba kezdünk és megalapítottuk az M-TOX Kft-t. Munkánk során, igyekszünk mindvégig szem előtt tartani megrendelőink igényeit, mind a munkarendjük akadályoztatásának elkerülésével, mind pedig a precíz, gyors és hatékony munkavégzéssel.

Főbb szolgáltatásaink:

Bogarak irtása debrecen

Garancia:

Az elvégzett munkáinkra garanciát vállalunk.

 • Gázosítás: ha külső visszafertőzés veszélye nem áll fenn 30 nap. ha külső visszafertőződés veszélye fennáll,akkor nyitáskor történik az munka sikerességének megállapítása.
 • Permetezés: 30 nap

Elszaporodtak?

Bízza szakemberre

Professzionális eszközökkel dolgozunk és sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, így munkánk gyors, precíz és tartós!

 • rágcsálóirtás Hajdú-Bihar megyében, Debrecenben
  Rágcsálóirtás, kártevőirtás

  Sok kárt és bosszúságot tudnak okozni a ház körül az egerek, patkányok. Arról nem is beszélve, hogy betegségek hordozói a rágcsálók. Cégünk vállal kártevőirtást, rágcsálóirtást Debrecenben és Hajdú-Bihar megye egész területén.

 • ágyi poloska irtás Hajdú-Bihar megyében és debrecenben
  Ágyi poloskairtás

  Az ágyi poloska nappal elrejtőzik résekbe, repedésekbe. Éjszaka jön elő táplálkozni, csípése fájdalmas és kellemetlen viszkető irritációt okoz a bőrön. Az ágyi poloska kiirtása nehéz feladat. Ágyi poloskairtást is vállal az M-TOX Kft.

 • terménygázosítás Hajdú-Bihar megyében, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében és Borsod-Abaúj-Zemlén megyében
  Terménygázosítás

  Gabonaraktárakban, silókban, tárolt ömlesztett vagy csomagolt szemes termények, vetőmagvak, zsákok, csomagolóanyagok rovar és rágcsálóirtása hosszútávon hatásos anyagokkal. Terménygázosítás nagyszakmai tapasztalattal.

 • raktárfertőtlenítés és légtérgázosítás Hajdú-Bihar megyében, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében és Borsod-Abaúj-Zemlén megyében
  Melegködképzés és hidegködképzés

  Raktárak fertőtlenítése és rovarok elpusztítása, a gabonaraktárak és a gabonasilók falainak réseiben és repedéseiben. A kezelés magában foglalja a nagy hatástartósságú rovarölő szereknek permetként, melegködként – melegködképzés hidegködként – hidegködképzés és gáz formájában történő kijuttatását.

M-TOX Kft.

Az M-TOX Kft. évek alatt megszerzett nagy egészségügyi gázmesteri tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a rovarirtás és rágcsálóirtás (darázsirtás, csótányirtás, poloskairtás, hernyóirtás, gyomirtás tetűirtás, permetezés). Mezőgazdasági permetezés terménygázosítást, hidegködképzést és melegködképzést, raktárfertőtlenítés területeken.

Terménygázosítás, raktárfertőtlenítés, légtérgázosítás Hajdú-Bihar megyében.

Terménygázosítás, raktárfertőtlenítés, légtérgázosítás Borsod-Abaúj-Zemlén megyében

Terménygázosítás, raktárfertőtlenítés, légtérgázosítás Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Elérhetőségek

Cím: 4241 Bocskaikert, Pillangó u. 19.
Telefon: +36 20 316-9669
E-mail: mtoxkft@gmail.com